Skip to main content

BS-midwinterBuitenSpelen-watertafelKom je met je kindje(s) bij ons buitenspelen in de boomgaard van de Mommenhoeve? We hebben een watertafel (gemaakt door Johan op de Weegh), er is een zandbak, we kunnen een vuur maken, er is een waterkunstwerk, trampoline en een schommel en klimrek. En we kunnen molshopen scheppen, takjes op een grote berg gooien, walnoten kraken en opeten en nog veel meer wat we al spelend ontdekken.

Voor iedereen die het leuk vindt om buiten met z’n kind(eren) samen te ontdekken en andere ouders en kinderen te ontmoeten.

notenrapen-nts-m

Er is appelsap uit eigen boomgaard en koffie & thee.

En er staat een pot waar je een bijdrage in kunt doen voor de Mommenhoeve. Voel je vrij. We hebben ook een verlanglijstje met van alles erop waar je ons blij mee kunt maken, zowel hulp als materialen.

Kom je ook Buiten Spelen?

Meld je aan en we plannen de eerstvolgende Buiten Spelen samen op een vrijdag- of zaterdagochtend van 9 tot 12 uur met aansluitend de mogelijkheid met z’n allen te picknicken in de tuin. Neem zelf iets te eten mee.

Aanmelden:

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Buiten Spelen is ontstaan uit het project Nieuwetijdsschool, een ontdekkingstocht naar ouderschap en onderwijs in deze nieuwe tijd.