44 uur met jezelf in de natuur
Vanuit een prachtige knusse pipowagen
Met kampvuurplek, in een notenboomgaard
Je hoeft niks, alles kan ontstaan.

De natuur retraite
Je word door mij met thee bij het vuur ontvangen op de plek die de komende twee dagen helemaal voor jou is. Samen maken we een fijne bedding voor jouw retraite, een soort warm bad waaraan je je 44 uur kunt overgeven en echt even helemaal niks hoeft. We verkennen je intentie, en misschien laat je nog iets achter in het vuur. Ik begeleid je naar de stilte en de wensen in je hart.
Vervolgens stap je de stille natuur in met jezelf, vanuit de Pipowagen als binnenplek en de hele boomgaard voor jou alleen als buitenplek. In de boomgaard voor de Pipowagen is een vuurplek, waar je wanneer je wilt een vuur kunt maken.
We sluiten je retraite ook weer bij het vuur, met thee, en staan stil bij wat je de afgelopen 2 dagen hebt ervaren. En wat heeft de stille tijd in de natuur je gebracht? Wat oogst je? Hoe integreer je dat in je dagelijks leven?

Praktisch
In de Pipowagen is het bed al voor je opgemaakt om 2 nachten heerlijk in te kunnen duiken. Er is een koelkast, een waterkoker, twee kookpitten, kookgerei en eetgerei. Op 50 meter lopen heb je een eigen douche en wc.
Je kunt de retraite ‘s middags of ‘s avonds starten en deze duurt tot hetzelfde moment 2 dagen later. Data en tijden spreken we vooraf samen af. De retraite start met een vuur waarmee we samen de bedding voor je retraite maken. De retraite eindigt met een vuur om je retraite rond te maken, te vieren en te oogsten. We nemen voor elk vuur ongeveer één tot anderhalf uur de tijd.
Gedurende de retraite ben je op jezelf. Je bent offline en levert je telefoon in. Ik ben aanwezig bij het hoofdhuis om de stilte te borgen en eventuele berichten van thuisblijvers door te kunnen geven.

Bijdrage
260 euro, inclusief 2 overnachtingen, begeleiding van startvuur en slotvuur, hout, thee, exclusief maaltijden.

Aanmelden

    Naam (verplicht):

    Email (verplicht):

    Wanneer je de retraite graag wilt doen (concrete dagen of periode):

    Vragen & extra info: