Skip to main content

Wat zijn jouw diepste verlangens voor 2019? En wat als die werkelijkheid zouden kunnen worden? Wat zou je dan wensen? En wat als je het niet alleen wenst maar zelf mede mogelijk maakt?

Geïnspireerd door goede vriend en collega Bruno schreef ik, Saskia op de Weegh, in 2018 op 11 januari de eerste regels van mijn allereerste nieuwjaarsbrief in een strandtent op Schiermonnikoog. Ik ben overdonderd door de kracht ervan. Het opschrijven van wat je ten diepste verlangt is zo krachtig. Ook hielp het me om me het gehele jaar te herinneren wat werkelijk belangrijk voor me was.

Zo kwam m’n boek is er echt en was er een geweldig samenzijn om dit te vieren. Ook ontving ik zoiets praktisch als de houten vloer voor ons huis, een wens van jaren, die ik had opgeschreven in m’n brief. Niet alles pakte (tot nu toe) precies uit zoals ik had opgeschreven. Daarin ontdek ik nu meer over wat werkelijk belangrijk voor me is.

De kracht die ik heb ervaren wil ik graag delen. Ik ben erg benieuwd wat er gebeurt als we met een groep vrouwen ons vuur gezamenlijk oplaaien en gaan voor wat we werkelijk willen, ons hart achterna.

Ook ben ik benieuwd naar wat ik mezelf zal schrijven over 2019. Wat voor jaar gaat het worden, waar ga ik voor, wat zou ik ten diepste willen ervaren. Er dienen zich af en toe al mogelijkheden aan. Zaadjes. De winterstilte laat ze rijpen. Deze stille en donkere periode ervaar ik als een belangrijk onderdeel van de nieuwsjaars-essenties. Het is een belangrijke mogelijkheid om als mens dicht bij jezelf te komen. Van daaruit kun je in het nieuwe jaar contact maken met je diepste wensen, je natuur, jezelf. En op 18 januari kunnen we daar in een dag samen contact mee maken, concreet maken in woorden en samenvatten in een brief aan jezelf.

Voor wie
De dag is voor vrouwen die hun hart volgen en hun vuur verspreiden. Zij die hun eigen pad durven gaan. Zij die samen met een aantal andere dappere vrouwen hun essenties voor 2019 willen opduiken, opschrijven en delen, vertrouwend op de magie daarvan en de mogelijkheid dat ze werkelijkheid worden.

De dag
Gedurende de dag werk je aan een brief aan jezelf met daarin jouw essenties voor 2019. We zijn zowel buiten als binnen bij een vuur. We gebruiken de stilte, meditatie en de natuur om onze nieuwjaarsessenties ‘op te diepen’. Via intu├»tief schrijven zullen we onszelf versteld doen staan. Aan het einde van de dag lezen we onze brief aan onszelf voor, bekrachtigd door de aanwezigheid van de andere vrouwen en het vuur.

Praktisch
Wanneer: 18 januari, 9:30 – 17:00 uur.
Kosten: 47 euro, exclusief btw voor ondernemers
Meenemen: Buitenkleren en iets om te delen voor de potluck lunch.

Aanmelden
Meld je aan via onderstaand formulier. Graag voor 21 december, zodat we al ‘compleet’ samen in stilte aanreizen.
Bij vragen: saskia[a]saskiaopdeweegh.nl / 06-43545885

Fout: Contact formulier niet gevonden.