Skip to main content

Een avond buiten in de boomgaard, omringd door natuurgeluiden, een knisperend vuur, lekker en puur eten, pizza’s maken, nieuwe mensen ontmoeten, inspiratie opdoen, stilstaan bij jezelf en vuurverhalen. Dat is in het kort Pizza & Vuur.

Pizza
In de boomgaard van de Mommenhoeve kun je komen genieten van biologische houtoven pizza’s. De ingrediĆ«nten zijn vers, biologisch en vegetarisch. Glutenvrij en koemelkvrij is mogelijk en ook veganistisch. Geef dat vooraf aan ons door.

In 2017 bouwde Lars de pizzaoven en leerde hij pizzadeeg maken. Een jaar lang aten we bijna elke week onze zelfgemaakte pizza’s en sinds 2018 delen we dat graag met andere liefhebbers.

Je kunt zelf een pizza maken, beleggen, bakken en delen. We helpen je op weg.

Vuur
Na het eten steken we met het vuur uit de oven een kampvuur aan. Rond dit vuur in de walnotenboomgaard vallen we even stil om de verbinding met onszelf te ervaren, en met ons vuur. Wat fluistert je hart je in en waar gaat ze nu echt van gloeien? We delen wat opkomt, wat resoneert en inspireert en nemen de vonken mee om verder te verspreiden.

Wanneer en wat kost het
We organiseren de avonden spontaan. Er staat er nu geen gepland. We vragen een bijdrage van 22/27/33 euro* per persoon. Dit is inclusief al het eten, vuur, thee, koffie en Mommenhoeve-appelperensap. Na aanmelding ontvang je een betaallink voor het bedrag van jouw keuze.

*naar keuze

Ongeveer 9 mensen rond een kampvuur in het donker