Skip to main content

Een avond buiten in de boomgaard, omringd door natuurgeluiden, een knisperend vuur, lekker en puur eten, zelf je pizza maken (als je wilt), nieuwe mensen ontmoeten, gelijkgestemden, inspiratie, gezelligheid en vuurverhalen. Dat is in het kort Pizza & Vuur.

Pizza
In de boomgaard van de Mommenhoeve kun je komen genieten van biologische houtoven pizza. De ingrediƫnten zijn vers, biologisch, vegetarisch. Glutenvrij en koemelkvrij is mogelijk. Geef dat dan graag vooraf aan.
In 2017 bouwde Lars de pizzaoven en leerde hij pizzadeeg maken. Een jaar lang aten we bijna elke week onze zelfgemaakte pizza’s en sinds 2018 delen we dat graag met andere liefhebbers. Je kunt zelf je pizza maken als je wilt. Met je handen van het deeg de bodem maken en beleggen met dat wat je lekker vindt. De meest prachtige creaties ontstaan.

Vuur
Na het eten steekt Saskia het kampvuur aan. Rond het vuur komen we samen om even stil te staan en te luisteren naar onszelf en naar elkaar. Waar gaat ons hart echt van gloeien? Wat is nu werkelijk belangrijk?

Wanneer & Aanmelden
Wanneer de eerstvolgende Pizza & Vuur-avond is, is op dit moment nog onbekend. Via onze nieuwsbrief houden we je op de hoogte.