Skip to main content

11 oktober – Basecamp ‘A space of love’

By 30 september 2019april 15th, 2021Activiteiten, Agenda

Na drie mooie ontmoetingen met onszelf, de natuur en elkaar, is op 11 oktober alweer de vierde en laatste Basecamp ‘A space of love’ van dit jaar.

Voel jij zin om ruimte te maken om weer even echt te verbinden met wat voor jou op dit moment belangrijk is. Zowel oogsten van wat er op je pad kwam als meer helderheid ontvangen over waar je nu (voor) staat.

De ervaring van Marjan:
‘Het gaf me ruimte, ruimte om te ervaren waar ik sta in mijn huidige proces. Weten dat ik daar de ruimte voor kreeg, maakte voor het kamp al wat bij me los. Heel fijn om uitgenodigd te worden om daadwerkelijk te voelen waar ik sta, zowel in mijn proces als in het moment. Het versterkte waardevolle verbindingen met mezelf, de natuur en de fijne ontmoetingen. Inspirerend om stukjes van de passie van andere bevlogen zielen mee te krijgen, een fijne energie zo samen. Mooie combi dus van ruimte, rust, natuur, creativiteit, zielscontact, passie, kampvuur en authentiek eten.’