Skip to main content

Op vrijdag 8 november sluiten we het Mommenhoeve jaar af met een speciale Pizza & Vuur avond. We vieren de oogst van een vruchtbaar jaar vol mooie ontmoetingen, kampeerders, pipowagengasten, activiteiten en heerlijke kruiden, vruchten en noten. Nog nooit kwamen er in een jaar zoveel mensen naar de Mommenhoeve. Wat een bijzondere ontmoetingen waren dat stuk voor stuk.

De pizza-oven gaat nog eenmaal aan voor wie met ons wil proeven van het jaar én rond het vuur meer wil ontdekken over elkaar wezenlijk ontmoeten, samen met kunstenaar Bruno van den Elshout.

Ontmoeting #105 Whatever the Weather

In een jaar tijd ontmoette Bruno 144 mensen 8 uur lang op het strand voor zijn project Whatever the Weather, met een portret elk van deze mensen als enige tastbare resultaat. Dat wat Bruno tijdens de ontmoetingen beleefde en ontdekte deelt hij graag rond het vuur. Ook kun je de dummy van zijn boek met de portretten bekijken. Het boek heeft als bedoeling om blijvend uit te nodigen tot wezenlijke ontmoeting. Als voorbeeld zie je als hiernaast het portret van Saskia. Lukt het je om voorbij de eerste uiterlijke kenmerken te kijken? En hoe is het om elkaar ‘in het echt’ wezenlijk te ontmoeten? Wat is er voor nodig, wat draagt er aan bij en wat brengt het? Kom het graag ervaren rond het vuur!